сряда, 30 октомври 2013 г.

Повече от 140 ПОС терминала вече приемат плащания с mobb


Услугата за плащания с мобилен телефон на „БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ“ вече може да бъде използвана на повече от 140 платежни терминала в страната.


На разположение на абонатите на mobb са 23 ПОС терминала в болница Токуда, включително в аптеките на територията на лечебното заведение.

Заплащането на такси към Агенцията по вписванията чрез mobb може да стане в следните градове: Айтос, Балчик, Благоевград, Бургас, Бяла, Варна, Велико Търново, Враца, Добрич, Карнобат, Петрич, Плевен, Пловдив, Провадия, Разград, Русе, Силистра, Сливен, София, Стара Загора, Хасково, Царево, Чирпан, Ямбол.

Сред останалите обекти, които приемат плащания с mobb, са:

  • Община „Марица“, гр. Пловдив
  • Хотел „Плаза палас“, гр. Варна
  • Верига магазини за облекла в градовете Бургас, Велико Търново, Пловдив, Стара Загора

Абонатите на mobb могат да се възползват от удобството веднага да заплащат за стоки и услуги, като за целта дори не е нужно да носят банковата си карта. Достатъчно е да информират търговеца, че искат да платят с mobb и да следват процедурата по плащане, описана в секцията „Как да платим“ на сайта на mobb.

Мрежата от ПОС терминали, които поддържат плащания чрез mobb, ще расте постоянно като пълен списък на обектите, където може да се плаща чрез мобилната услуга, може да бъде намерен на сайта www.mobb.bg. Повече информация относно активирането на mobb, регистрирането на карти и извършването на плащания е налична на сайта, както и чрез Центъра за помощ на телефон 02/92 15 115.

Няма коментари: