понеделник, 9 януари 2012 г.

Електронен подпис от B-Trust® на преференциални цени

Добра новина за всички физически лица. До края на м. март 2012 г., те могат да закупят персонален квалифициран електронен подпис B-Trust, на изключителната цена от 36,00 лв. В цената са включени е-подпис, смарт-карта и карточетец. 
За да направите заявка за е-подпис посетете: http://www.b-trust.org/?p=sign_request

Ако се нуждаете от електронен подпис за фирма, Вие също може да се възползвате от промоцията и да вземете персонален е-подпис безплатно! Стойността на професионалния комплект за квалифициран електронен подпис по ценоразпис е 103,20 лв. В това число влизат цена за издаване на нов е-подпис за 1 г., която е 60 лв. и цена за смарт-карта и карточетец – 43,20 лв. Това означава обща цена от 103,20 лв. Благодарение на промоционалните цени за персонален електронен подпис, днес Вие можете да се сдобиете с такъв, включително смарт-карта и карточетец, за 36 лв. и към тях да добавим и подпис на фирма за 60 лв. Така срещу 96 лв. Вие ще притежавате персонален и професионален електронен подпис!


Персоналният е-подпис можете да използвате за е-банкиране на лични сметки, подаване на годишна данъчна декларация и др., а с професионалния Вие можете да подавате отчети към НАП, Митници, Електронни фактури и др. Повече за услугите, които могат да се ползват с електронен подпис можете да получите тук: http://www.b-trust.org/?p=pub_esrv

*Посочените цени са с включен 20% ДДС

Няма коментари: