сряда, 30 март 2016 г.

B-Trust® Електронен подпис без нужда от инсталация в Windows среда


B-Trust®, в партньорство с международния лидер в сферата на дигиталната сигурност - Gemalto, представя своя нов продукт Квалифициран електронен подпис B-Trust®, който няма нужда от допълнителна инсталация на драйвери за смарткарта и карточетец, за да работи на Windows 7+.
Смарткартата “Gemalto IDPrime MD 840” използва автоматично интегриран в Windows мини драйвер, което означава, че не е необходима допълнителна инсталация на драйвери (т.нар. middleware). Картата е сертифицирана по най-новите стандарти за смарткарти и сигурност – CC EAL5+ / PP SSCD, ANSSI.  
Карточетецът “Gemalto IDBridge K30” също не се нуждае от инсталиране на допълнителни драйвери в Windows среда, като осигурява plug & play комфорт на работа. Четецът е изключително компактен и с атрактивен дизайн, което го прави приятен за ежедневна употреба.
Продуктите на Gemalto осигуряват перфектна интеграция с Windows среда, благодарение на мини драйвер сертификация, интегриранa в продуктите на Microsoft. 
Продуктите на Gemalto  безпроблемно се интегрират и в MAC OS X / Linux среда, където драйверите на карточетеца са също интегрирани и е необходимо инсталиране на драйвери (middleware) само за смарткартата.
Заповядайте в офисите на B-Trust®, където можете да получите новите, Windows сертифицирани продукти на БОРИКА – БАНКСЕРВИЗ АД.

Няма коментари: