четвъртък, 8 декември 2011 г.

И Еф Джи Лизинг: "Нашите клиенти предпочитат електронното фактуриране"

Интервю със Светослав Кало, Маркетинг Мениджър в И Еф Джи Лизинг ЕАД




И Еф Джи Лизинг ЕАД е лизингова компания от групата на Юробанк И Еф Джи, позната в България най-вече чрез Пощенска Банка. От края на 2004 година лизинговата компания предлага разнообразни схеми за финансиране покупката на леки автомобили, транспортни средства, оборудване, машини и недвижими имоти, като за този период успява да се утвърди като една от водещите в бранша. Фирмата е един от клиентите на услугата Efaktura.bg.
Какви предизвикателства, свързани с навлизането на ИТ технологиите в бизнеса, виждате в близко бъдеще – за пазара, потребителите и вашата компания? Какво е мнението ви за електронното фактуриране?
ИТ технологиите се превръщат в неразделна част от бизнеса. Дори може да се твърди, че успехът на даден бизнес зависи от неговата обвързаност с последните достижения в развитието на ИТ. ИТ означава повече и по-добра информация, ИТ означава гъвкавост, ИТ означава повече възможности за развитие.
Електронното фактуриране е услуга, която предоставя удобства и за издателя, и за получателя. Като основни предимства може да се посочат сигурността, бързината и цялостната оптимизация на процесите.
Каква част от процесите в компанията ви се извършват и управляват по електронен път? Къде виждате потенциал за оптимизация чрез дигитализиране на работните процеси?
Определено можем да кажем, че всички основни процеси в компанията се извършват по електронен път. Стандартите на работа, които сме си поставили и обемите на информация, които обработваме, са немислими без наличието на съответните ИТ технологии.
С какво ви помага eFaktura за подобряване на търговската дейност ?
Освен изтъкнатите вече предимства като сигурност и бързина, установихме, че много наши клиенти предпочитат този вид фактуриране, пред стандартния. Наличието на тази опция ни помага да имаме още едно конкурентно предимство. Считаме, че преминаване към eFaktura води и до подобряване на събираемостта на вземанията ни от клиенти.
Кои са най-важните причини да използвате услугата?
Дружествата от групата на И Еф Джи Юробанк са доказали своята активна позиция за опазване на околната среда. Преминаването от хартиен на електронен носител на фактурата е един от начините, с които И Еф Джи Лизинг засвидетелства своята ангажираност. Други основни причини, поради които избрахме eFaktura, са сигурният, бърз и удобен начин за достигане до нашите клиенти. В допълнение, мога да кажа, че eFaktura ни помогна и да оптимизираме разходите си в това направление.

Как да станете и Вие клиент на eFaktura научете на www.efaktura.bg

Няма коментари: