понеделник, 13 февруари 2012 г.

4 причини да изберете електронно фактуриране пред хартиено


Спестете десетки часове!
Изпращането и получаването на електронни фактури отнема няколко пъти по-малко време, сравнено с хартиените фактури. Всеки месец Вие губите ценни часове в отпечатване, пликоване, изпращане, проследяване на състоянието на изпратената фактура, телефонни разговори. Получателят също губи време при придвижване на плащането, ползване на ДДС и осигуряване на архив на фактурата. Издаването на е-фактури е лесно и ефективно!

Получете парите си до 10 пъти по-бързо!
Изпращането на електронни фактури е лесно и осигурява мигновенна доставка на фактурата до конкретното лице, от което зависи плащането. С издаването на е-фактури можете да намалите времето за получаване на плащане с до над 10 дни. Проучвания показват, при Средните и Големи компании хартиените фактури изминават дълъг път преди да стигнат до човека, отговорен за тяхното плащане.

Бъдете професионалисти!
Големите компании вече издават електронни фактури. Благодарение на правени „по мярка“ решения, каквото е eFaktura.bg, сега и Малките и Средни по големина Предприятия могат да се радват на предимставата на електронното фактуриране, без да се налага да се инвестират пари в скъпи решения.

Възползвайте се от най-голямата мрежа за електронни фактури в България!
eFaktura.bg достига до над 80 000 получателя. С услугата „Адресна книга“ вие можете да се свържете мигновенно с вече регистрираните получатели. Така Вие можете да започенте да издавате 100% електронни фактури от първия ден.

Няма коментари: